El Cadí la Seu va recuperar el camí de la victòria a la pista d'un Ciudad de la Laguna que li treia tres victòries de diferència a la classificació, però que ahir va ser superat al pavelló Santiago Martín. Va ser en l'últim quart quan les jugadores de Bernat Canut es van aplicar en defensa, van deixar en onze punts les illenques i van anotar-ne 21 per eixamplar la diferència i tenir un final tranquil.

Això que les illenques s'havien recuperat d'un mal inici i havien empatat el partit en el segon quart, gràcies a l'encert de l'exjugadora del Cadí Nogic en el tir exterior. Però entre Dornstauder i Yurena Díaz van donar una mica d'aire i sis punts la descans.

La igualtat va continuar presidint el tercer període i, ja en el quart, després que la local Nauwelaerts situés el 52-51 en l'electrònic, un parcial de 4-19, amb els punts de Laura Peña i d'Irati Etxarri al capdavant, van disparar el Cadí cap al triomf i a superar els vuit punts de l'average. El seu tècnic, Bernat Canut, va explicar que «hem jugat de manera intel·ligent fins al final. Hem estat solidàries i hem dominat tot el partit menys al final del tercer quart».