Transcendent derrota del Sala 5 Martorell que fa davallar l'equip del Baix Llobregat Nord fins a la sisena posició a la classificació i que l'obligarà a mostrar el millor del seu repertori en la resta de partits de la primera fase si els jugadors de Víctor González es volen classificar entre els tres primers per competir, a la segona, per accedir a les eliminatòries d'ascens.

L'Escola Pia de Sabadell es va mostrar com un equip molt sòlid i equilibrat. Els vallesans van sorprendre els martorellencs en marcar dos gols seguits, en menys d'un minut, quan tot just s'havien disputat sis minuts de partit. Els amfitrions van prémer l'accelerador ofensiu a partir d'aquest moment i es van retirar als vestidors amb un mínim desavantatge (2 a 3).

Malauradament, el golejador local Ramón va anotar en pròpia porteria a l'inici de la represa (min 22). Els sabadellencs van dificultar la creació de joc dels locals amb una pressió a tota la pista i una sàvia gestió del temps, però vint segons després de començar a jugar amb porter jugador, Ramón va donar esperança als locals en completar un hat-trick. Jordi Sardà va sentenciar.