El FC Barcelona va confirmar ahir que les eleccions a la presidència de l'entitat seran el proper 7 de març, com estava previst, i que els socis que ho desitgin podran emetre el seu sufragi per correu. Aquestes van ser les condicions avançades dies enrere i confirmades ahir, un cop es va saber que tota la infraestructura per muntar-les es podria tirar endavant. També es va confirmar que hi haurà sis seus disponibles per anar a emetre el vot.

D'aquesta manera hi haurà dues modalitats de vot per correu. Una és la general, a través de l'oficina de Correus que correspongui, i també hi haurà l'opció de votar des de casa, en una modalitat disponible per als socis de 65 anys o més i que no es puguin desplaçar per motius de salut.

Per les restriccions de mobilitat i del toc de queda la gestora va decidir suprimir les seus de Madrid, Sevilla, València i Palma de Mallorca, davant de la impossibilitat que compleixin amb la seva funció original, la de «permetre el vot dels socis residents a la comunitat autònoma de la seu i també de les adjacents».

Així, hi haurà 111 meses entre el Camp Nou i el Palau Blaugrana, a Barcelona, cinc més a Girona, al pavelló de fontajau, dues més a la delegació de la Federació Catalana de Futbol a Lleida i una a Tarragona, Andorra la Vella i Tortosa. De fet, el 93% dels votants viu a Catalunya, el 4% a la resta de l'estat i el 3% restant, a l'estranger.