El waterpolo de competició torna avui a les piscines municipals de Manresa, futures Manel Estiarte. El conjunt dirigit per Jordi López i Àngel Peirón, el CN Minorisa, debuta a la Primera Divisió femenina gràcies al relaxament de les mesures de restricció per la covid determinades pel Govern català.

D'aquesta manera, les manresanes juguen contra un rival, el GEiEG, que no fa tants anys jugava a la màxima categoria estatal. El rendiment dels equips és ara tota una incògnita a causa de la irregularitat a l'hora d'entrenar-se i de poder fer sessions tàctiques reals, amb molt poc toc de pilota. De fet, les jugadores que saltaran avui a la piscina no podien jugar des del mes d'octubre passat, quan van començar les primeres restriccions que ja no s'han aturat en els últims mesos i que, fins i tot, es van intensificar després de les festes de Nadal a causa de la tercera onada de la pandèmia. El conjunt bagenc, a més, presenta molts canvis respecte de la temporada passada i estarà molt rejovenit.

Segurament, a causa de la diferència a l'hora de començar els entrenaments, la primera jornada es divideix en diversos caps de setmana. L'altre equip de casa nostra, el CN Martorell, no juga fins al 13 de març contra el Sant Adrià.