Segueix-nos a les xarxes socials:

El Nàstic competeix de tu a tu i es mereix igualar amb el Barça B

Els barcelonins van avassallar la porteria d'Àlex Pérez en els darrers minuts i es van trobar amb dos gols al descompte

El Nàstic competeix de tu a tu i es mereix igualar amb el Barça Bluis moreno'luisette'

El Gimnàstic de Manresa va trencar una dinàmica de sis partits seguits sense conèixer la derrota, després de perdre davant del poderós líder FC Barcelona B (1-3). El conjunt manresà va competir de tu a tu i va deixar escapar l'empat al temps de descompte. Ambdós equips van disputar una primera meitat molt anivellada i sense ocasions de gol. A la represa els blaugrana es van avançar amb un gol de Coca. Els jugadors bagencs van lluitar i van aconseguir empatar a cinc minuts del final amb un golàs de Bilal. Els barcelonins van avassallar la porteria d'Àlex Pérez en els darrers minuts i es van trobar amb dos gols al descompte.