Thad McFadden i Jasiel Rivero van ser els grans protagonistes de la victòria del CB San Pablo de Burgos sobre el Morabanc Andorra (82 a 68). El nord-americà amb passaport georgià va anotar 20 punts i el cubà va afegir 11 punts a la seva excel·lent collita de 13 rebots per segellar el triomf que permet als de Joan Peñarroya sumar la setzena victòria a la competició i afermar-se en el sisè lloc. Els castellans van assolir els 20 punts de diferència a l'últim quart (78 a 58), però el Morabanc Andorra d'Ibon Navarro va minimitzar l'abast de la derrota en els darrers minuts.

A Bilbao, l'equip d'Àlex Mumbrú va segellar un transcendent triomf en la lluita per eludir el descens, el Coosur Reial Betis (86 a 84). John Jenkins va liderar els bilbaïns i una cistella d'Ondej Balvin i el tap posterior de Hakanson a Randle van sentenciar. Per últim, el Reial Madrid i el TD Systems Baskonia van imposar la lògica a Múrcia i Santiago. Els de Pablo Laso van superar l'UCAM Múrcia (58 a 74) ) i els vitorians van abassegar l'Obradorio en el decisiu darrer quart (78 a 87). El base Luca Vildoza va anotar 23 punts i va aconseguir 27 crèdits de valoració.