Reeixida estrena del Manresa Rugbi Club a la Divisió d'Honor Catalana. Els bagencs van assolir una contundent victòria contra el GEiEG (40 a 0) que els situa colíders del grup A, amb el CRS Granollers.

Els gironins només van poder contenir l'allau de joc de la davantera manresana fins al minut 8. Llavors, un pick&go molt ben executat va facilitar el primer assaig dels amfitrions, obra de Pere Torreguitart. Les marques d'Ivano Ripamonti i d'Yvon Bessaï van ampliar l'avantatge i una gran jugada de Gerard Camprubí (min 36) i la tercera transformació de Clément Fezelot (min 37) van permetre sentenciar el partit al descans (26 a 0).

A la represa, els múltiples cops de càstig del GEiEG i l'exclusió temporal de Marc Fernández van impedir que el marcador es mogués fins al minut 65. Fezelot va sumar els següents set punts mitjançant una brillant carrera i la posterior transformació i Marc Fernández es va redimir de l'exclusió temporal en assolir l'últim assaig bagenc.