L’equip del Centre de Tecnificació de Judo del Bages i Moianès va aconseguir 4 primeres places en la 2a Copa de Catalunya de categoria júnior, que es va celebrar el passat cap de setmana al Complex Esportiu de Badia del Vallès i va ser la darrera competició classificatòria pel campionat estatal del juny a València. El grup de la Catalunya central també va assolir 3 segons llocs, 5 tercers, 2 cinquens i 1 setè.

Els triomfs van ser per quatre judokes d’Esport-7: Noelia Jardo (-48 kg), Levi França (-66 kg), Jordi Pérez de Mendiguren (-81 kg) i Pau Muñoz (+100 kg). Segons van ser Raquel Romeu (-52 kg) i Marc Escriba (+100 kg), de Judo Moià, i Iker Colchero (-81 kg), d’Esport7. En tercer lloc van quedar Olga Juárez (-48 kg), Neus Santacreu (-57 kg), Nerea Garcia (-63 kg) i Albert Graner (-81 kg), d’Esport7, i Ahmed Msahal (-60 kg), de Judo Moià.

Per la seva part, Íngrid Domínguez (-57 kg), de Judo Moià, i Iñaki García (-66 kg), d’Esport-7, van ser cinquens, mentre que Adrià Marín (Judo Moià) va ser 7è. També van prendre part en aquesta competició tres altres esportistes de Judo Moià, Jordi Àlvarez, Martin Stoykov i Pol Miranda.