Segueix-nos a les xarxes socials:

ATLETISME

Meritxell Soler es proclama campiona de Catalunya de 10.000 metres en ruta

La santjoanenca va dominar la prova disputada a Olesa de Montserrat coincidint amb la Cursa del Foc

Meritxell Soler es proclama campiona de Catalunya de 10.000 metres en rutaARXIU PARTICULAR

La fondista de Sant Joan de Vilatorrada Meritxell Soler, que vesteix la samarreta de l'Avinent Manresa, s'ha proclamat avui campiona de Catalunya dels 10 km en ruta, que s'ha celebrat a Olesa de Montserrat en el marc de la 14a edició de la Cursa del Foc. La corredora bagenca va dominar amb autoritat i va fer el récord de la prova amb un registre de 34 minuts i 45 segons.

Soler, que el proper cap de setmana tancarà la temporada participant en la final dels 5.000 metres dels Campionats d'Espanya a Getafe, està fent un curs espectacular. Fa quinze dies, va guanyar la medalla d'or en la prova de 5.000 metres dels Campionats de Catalunya, a Igualada. Així mateix, va ser bronze a l'estatal de 10.000 metres a Torrevieja, va fer segona a la Mitja Marató de Granollers, amb 1.14.16, i ha situat les seves plusmarques personals en pista en 34.13 als 10.000 metres, 16.11 en els 5.000 m, 9.21 en els 3.000 m i 4.31 en els 1.500 m.