Segueix-nos a les xarxes socials:

Marina Guerrero fa el rècord manresà de 3.000 obstacles

La banyolina de l’Avinent va assolir la seva millor marca i va quedar cinquena en la primera jornada dels estatals absoluts de Getafe

L’atleta banyolina de l’Avinent Manresa Marina Guerrero va trencar ahir el rècord de la ciutat dels 3.000 metres obstacles, que ostentava des de fa divuit anys Alícia Fernández i, a més, va quedar en una brillant cinquena posició en els estatals que van arrencar ahir a Getafe. Amb una gran esprintada final, Guerrero va cloure la prova amb un temps de 10.14.87, amb la qual cosa supera els 10.19.64 de Fernández i també els seus 10.19.87, que era el seu millor registre, obtingut fa pocs dies en la final de la Divisió d’Honor de clubs a La Nucia.

La prova la va guanyar Irene Sánchez-Escribano, de l’Adidas, que va superar el rècord dels campionats amb 9.33.62. La segona i la tercera posicions van ser per a dues atletes del FC Barcelona, Carolina Robles (9.35.81) i Blanca Fernández (9.50.55). La quarta, Clara Viñaras, del Playas de Castelló (10.00.19), va ser inabastable per a Guerrero.

No va ser l’única atleta del CAM que va participar ahir. Laura Bou també va córrer en les semifinals dels 400 metres i va quedar setena de la seva sèrie amb un temps de 56 segons justos. Li van sobrar gairebé dos segons per poder-se classificar per a la final. En les finals d’ahir, Dídac Salas va vèncer en perxa amb 5,60 metres, Eusebio Cáceres, en llargada amb 8.03, i Laura Redondo va llançar 69.96 en martell i va superar la veterana Berta Castells (65.44).

Avui, set dels nostres

La segona jornada dels estatals tindrà set participants de casa nostra. Al matí, a partir de les 11.25 hores, Naima ait Alibou i Carla Bisbal, del CA Igualada Petromiralles, correran les semifinals dels 800 metres. També al matí, a les 12.45, el santjoanenc del Barça David Martín serà a la final del martell. Ja a la tarda, a les sis, Mònica Clemente afrontarà la final de perxa; a les 18.40, Patricia Serrano disputarà les semifinals dels 100 metres; a les 20.15, Ainhoa Martínez actuarà en pes i, a les 20.25, Lahcen ait Alibou, també del CAI, correrà els 5.000 metres.