La jugadora del CF Igualada Mariona García és una de les dotze integrants de la selecció catalana femenina sub-19 que, com l’equip absolut, disputa a partir de dijous el Campionat d’Espanya de futbol platja, a Alacant. Els dos equips estan entrenats per Javier Reyes, i els dos torneigs es jugaran des de demà i fins dissabte. Els partits es podran seguir en directe pel canal de Youtube de la federació espanyola de futbol.

L’equip sub-19 s’estrena aquest dijous contra Melilla (9 h) i Extremadura (16 h), el divendres jugarà amb la Comunitat Valenciana (9 h) i la Regió de Múrcia (17 h) i dissabte ho farà amb Andalusia (11 o 12 h, en horari encara pendent de concretar).

Les jugadores de la selecció sub-19 són Núria Canals, Andrea Gomáriz, Emma Cardona i Sandra García (CN Caldes), Mariona Garcia (CF Igualada), Inés Cucurella, Beatriz Belén Capitán i Yanira Francisca Padilla (Fundació P. CE Júpiter), Marina Mas (Fundació UE Cornellà), Sonia Cardona (Penya Blaugrana Montmeló), Daniela Salvat (Penya Esplugues Assoc. Esp.) i Carla Autero (CE Seagull).

La selecció absoluta debuta dijous contra l’equip representatiu de la Comunitat Valenciana (11 h) i el d’Andalusia (19 h) i jugarà amb les Illes Balears (11 h) el divendres. El mateix dia es disputaran les semifinals, i el dissabte es jugarà la final.