La formació juvenil del CE Manresa va assolir una preuada victòria en la primera jornada de la Lliga Nacional. Els blanc-i-vermells es van imposar a l’AEC Manlleu (2 a 1). L’equip de Joan Segura va fer-se des dels primers minuts amb la iniciativa ofensiva a través de la possessió de la pilota i amb la pressió al camp de l’oponent va impedir els osonencs bastir contracops. Durant el primer acte, no es van comptabilitzar ocasions. Als setze minuts de la represa, Dani Arroyo va centrar des de la dreta i Eloi Florido va propiciar amb la seva passada el xut a gol de Carles Lorenzo. Una jugada trenada per Pablo Fernández i Dani Arroyo va precedir el gol d’Iker Ariza (min 84). Tres minuts després, Manel Valdivia va reduir la diferència de falta directa.