Els tres equips de Primera Catalana de l’àmbit informatiu de Regió7 van jugar partits de preparació aquest cap de setmana. El més actiu va ser el CF Igualada de Carlos López. Els blaus van visitar, dissabte, la UE Castellar (Segona Catalana) i es van imposar amb solvència (1 a 3). El tècnic sabadellenc va presentar un onze inicial amb cinc jugadors de caràcter ofensiu. Juanpi Sepúlveda va avançar els anoiencs en el marcador (min 5) i Joel Méndez va consolidar l’avantatge adquirit sis minuts abans del final del primer període. Transcorregut el primer quart d’hora de la represa, l’exjugador de la Unió At. d’Horta i del CE Manresa va sentenciar el primer triomf dels igualadins aquesta pretemporada. El local Jan Marc Roldán (min 67) va establir el marcador definitiu.

Diumenge, els blaus van desplaçar-se a Santa Margarida de Montbui per enfrontar-se a la UD San Mauro, conjunt també de Segona Catalana. El veterà Pedro J. Calvo va donar avantatge al seu equip (min 12), però els amfitrions van exhibir afany competitiu i Álex Ribero (min 56) va establir l’empat final (1 a 1).

Per la seva part, el CF Solsona de Víctor Vera va viatjar fins a terres osonenques per mesurar aptituds contra l’AEC Manlleu (Primera Catalana). Els escapulats van millorar les seves prestacions defensives i Roger Alsina va materialitzar el primer gol del partit (min 16). Els solsonins van mantenir l’avantatge adquirit fins els últims minuts de la confrontació. Aleshores, l’equip de Manel Sala va remuntar amb gols de Martí Soler (min 88) i Albert Julià (min 89).

Per últim, el CF Martorell va signar una meritòria victòria al camp d’un altre equip de Primera Catalana, el CF Sabadell Nord (0 a 2). Èric Arévalo (min 55) i Oriol Muñoz (min 88) van certificar el tercer triomf de la pretemporada dels martorellencs.