La Junta Directiva del Consell Esportiu del Bages va decidir nomenar a Elisabet Carracedo i Manyosa com a nova presidenta del Consell en substitució de José Empez, que deixa el càrrec tot i que seguirà formant part de l’entitat com a vocal de la Junta Directiva. Tots i totes les membres de la junta agraeixen a José Empez la feina feta durant tots aquests anys.

Elisabet Carracedo, que ja era membre de la Junta Directiva del Consell i regidora d’esports de l’Ajuntament d’Artés per Esquerra, accepta el càrrec amb "responsabilitat i amb la voluntat de liderar un nou projecte engrescador, cooperatiu i compromès amb la Comarca del Bages".

Els objectius de la nova presidenta, i de tota la junta, són que el Consell Esportiu del Bages esdevingui un ens de referència a la comarca, oferint serveis i recursos que facilitin la gestió en l’àmbit esportiu. També es vol treballar en la diversitat i la perspectiva de gènere, i sempre amb la voluntat de mostrar un Consell transparent i participatiu.

Reunió institucional

Precisament, la nova presidenta ja ha mantingut una trobada institucional aquest dimecres al matí amb representants del Consell Comarcal, un fet que simbolitza una nova etapa de col·laboració de les dues institucions en què es promourà l’obertura i la transparència de l’entitat.

El Consell Comarcal del Bages ha destacat la tasca del Consell Esportiu del Bages que té un paper clau en la promoció dels valors de l’esport i la pràctica esportiva de base al territori. Amb la voluntat de preservar aquesta activitat, “el Consell Comarcal del Bages i el Consell Esportiu del Bages treballarem conjuntament i promourem una gestió transparent i democràtica en aquesta nova etapa”, ha explicat el president del Consell Comarcal del Bages, Eloi Hernàndez.  

En el marc de la reunió, que ha tingut un to cordial i de col·laboració, han participat el president del Consell Comarcal del Bages, Eloi Hernández, el conseller de Joventut, Enric Forcada, la gerent Gal·la Cortadellas, i les noves presidenta del Consell Esportiu del Bages, Eli Carracedo, i vicepresidenta de l’entitat, Lluïsa Tulleuda.