El Cadí la Seu va completar l’inici perfecte de temporada en sumar la tercera victòria en una setmana, segona a domicili, a la pista del Baxi Ferrol (54-61). I ho va fer amb una altra exhibició de la navarresa Irati Etxarri, que ja va ser la més valuosa de la lliga en la primera jornada i que va pel camí de ser-ho en la tercera, amb una actuació de 23 punts i 10 rebots. A més, va ser determinant en la segona meitat i en el tram final, quan el Baxi Ferrol es podia acostar en el marcador.

Això que el partit va començar molt fluix en atac, amb poca anotació per les dues bandes i amb una bona defensa urgellenca. Però les gallegues van reaccionar en el segon parcial, principalment des de la línia de tres punts. Dels 32 d’aquest parcial, 18 van arribar des de la llarga distància i van permetre a les locals adquirir una diferència de set punts, reduïda a tres al final.

Com els últims dies, la segona part va ser urgellenca i d’una Etxarri que va anotar 16 punts en aquesta meitat del partit i que va permetre al Cadí superar els deu punts de diferència. L’equip va semblar relaxar-se al final, en què el Baxi es va acostar a sis punts, però un nou triple d’Etxarri va acabar de decidir l’enfrontament a poc menys d’un minut.