Imposar-se en un terreny de joc on els blanc-i-vermells encara no havien guanyat mai era la millor manera de palesar que la derrota encaixada una setmana enrere contra la UE Olot a l’estadi del Congost era un fet circumstancial derivat del guió concret d’aquell duel futbolístic. Dit i fet! El Centre d’Esports Manresa va vèncer la UE Castelldefels al Municipal dels Canyars (0 a 1) gràcies a un golàs del navarclí Nil Garrido quan tot feia preveure que el resultat final de la confrontació serien unes taules sense gols. El triomf permet als manresans pujar fins al cinquè lloc a la taula classificatòria, a només tres punts del segon i del tercer, el CF Peralada i la UE Olot.

Els blanc-i-vermells van dur la iniciativa durant la primera part davant un oponent que va demostrar la seva solidesa defensiva i que només va cedir una doble ocasió als visitants, ja a les acaballes d’un període caracteritzat per la falta de profunditat d’ambdues formacions, amb l’excepció d’alguna jugada aïllada. Tan sols Aleix Díaz va trencar la tendència general i va sortir-se del guió. El manresà, des de més enllà de la mitja lluna de l’àrea, va etzibar un xut potent i col·locat que va refusar un defensa en primera instància. La pilota va tornar als peus d’Aleix Díaz i la seva segona rematada la va conjurar Romero (min 41).

El partit va guanyar en dinamisme a la represa i els espectadors van poder constatar la vocació ofensiva d’ambdós equips. La primera ocasió de gol va tenir color groc. Joan Cervós va penjar una pilota des de l’esquerra que va empalar l’exjugador blanc-i-vermell Fran Orellana a boca de canó. La ràpida intervenció in extremis del calderí Putxi va conjurar el perill. La resposta manresana va anar a càrrec de Noah. El davanter d’origen ghanès, que va ser un malson per a la defensa groga, va ser interceptat per un defensa a l’àrea de penal castelldefelenca, però l’àrbitre es va desentendre de la jugada (min 69). Pocs minuts després, Noah va assistir Àlex Iglesias i tan sols l’esquena de Joel Cañaveras va impedir que la pilota s’introduís a la porteria local (min 76). Nil Garrido, cinc minuts després, va intentar sorprendre Romero amb un xut llunyà, molt potent i ben col·locat, que el porter dels amfitrions va neutralitzar. No va ser endebades. El navarclí (min 85) ho va tornar a provar des de la mateixa posició i la seva canonada va penetrar a la porteria de Romero per l’esquadra superior esquerra. Un golàs!