Segueix-nos a les xarxes socials:

Bàsquet

Artés acollirà la trobada d'Escoles de Bàsquet de la Catalunya Central

El pavelló bagenc rebrà diumenge 36 equips de 13 clubs i, paral·lelament, hi haurà una trobada de presidents

Artés acollirà la trobada d'Escoles de Bàsquet de la Catalunya CentralArxiu

El Pavelló Municipal d'Artés i els espais de la rodalia seran escenari, aquest pròxim diumenge 17 d'octubre, de la 1a Trobada d'Escoles de Bàsquet, corresponent a la temporada 2021-22. Aquest esdeveniment es celebrarà gràcies a la organització del CB Artés i de la Delegació de les Comarques Centrals de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ).

En aquesta Trobada d'Escoles de Bàsquet de les Comarques Centrals hi participaran nois i noies que, repartits en 36 equips, respresentaran un total de 13 Clubs i Escoles d'aquesta demarcació: CB Artés, CB Castellet, Club Bàsquet Manresa 2015, Associació La Salle Manresa, CB Navàs, Òdena Club Bàsquet, Esportiu Club Piera, CB Puig-reig, Club Atlètic Esportiu Sallent, Associació Esportiva Escolar Paidos, CB Santpedor, CB Tona i CB Torelló.

El calendari de la trobada

Així mateix, i de forma paral·lela, també es durà a terme, durant el mateix diumenge 17 d'octubre, la Trobada de Presidents i Presidentes de Clubs de la Delegació de les Comarques Centrals, que es desenvoluparà a l'Espai Celler Àrtium de la mateixa localitat artesenca.

Prem per veure més contingut per a tu