El cabrianès Lluís Ruiz va ser novament protagonista del Trail del Bisaura i, com el 2019, va entrar primer a la línia de meta de la cursa celebrada amb inici i final a Sant Quirze de Besora (Osona). En aquesta ocasió, però, va entrar agafat de la mà de Martí Lázaro i el caprici del cronòmetre va voler que a la classificació figuri en segona posició, a 1 segon.

La prova de 55 km va portar els corredors per paratges com l’entorn dels castells de Llaers i Milany, Vidrà, Bellmunt i Santa Maria de Besora. Lázaro i Ruiz, que a l’Ultra Pirineus de principis de mes va ser 6è, es van destacar i van córrer plegats fins a l’arribada, que van creuar 6 hores, 3 minuts i 11 segons després de la partida.

En la categoria femenina, Àngels Llobera va dominar amb autoritat i va fer el traçat en un temps final de 7.43.37. Les diferents proves de la jornada van aplegar més de 1.150 participants.