El Volei Manresa femení va perdre per 3 sets a 1 (24-26, 25-20, 25-18 i 25-16) a la pista del segon classificat de la Primera Divisió Catalana, el Barberà, en un duel complicat en què es va arribar a avançar en el marcador.

Les bagenques sabien que l’equip vallesà es trobava en un gran moment, com va expressar el seu tècnic abans del partit, en explicar que «no només són segones, sinó que estan mostrant un nivell d’ordre, joc i concentració que pocs equips poden mantenir durant tantes jornades. El fet cert és que el partit va ser molt igualat al principi, amb un intercanvi de cops que va finalitzar amb el primer set guanyat pel Volei Manresa per 24-26.

A l’entrada del segon set es va veure clarament el replantejament defensiu de les amfitiones. un canvi posicional provocaria que cada cop fos més complicat tancar els punts i les errades visitants van possibilitar que el Barberà s’apuntés els tres sets següents. El Volei Manresa és sisè del grup A, de vuit equips, amb 8 punts. Aquest cap de setmana, les manresanes reben el Llars Mundet cuer, en un duel que es jugarà diumenge, a les 11.45 hores a l’Ateneu.