El Vòlei Sant Fruitós va ser recompensat amb el trofeu de subcampió de la Primera Divisió sènior femenina en un acte que va tenir lloc durant la Festa del Vòlei que organitza la federació catalana. La celebració va servir per rendir homenatge a les seleccions catalanes de vòlei-platja i, de passada, es van entregar els trofeus del curs passat.

El Vòlei Sant Fruitós va completar una temporada difícil per culpa de la pandèmia mostrant un gran nivell i aconseguint l’èxit més gran de la seva història, amb un segon lloc darrere de l’equip de la Blume, que és una selecció de menors del programa d’alt rendiment de la federació catalana.

El premi el van rebre la capitana de l’equip, Gina Pintó, i l’entrenador, Juan Alonso. Els el va entregar el director del Consell General de l’Esport, Aleix Villatoro, el president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, Gerard Esteva, i la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora.

L’equip de la temporada passada estava format, a més de per Gina Pintó, per Janis Pintó, Silvia Pozo, Noelia Falla, Marta Aparicio, Ingrid Perarnau, Maria Pla, Judit Sepúlveda, Júlia Serra, Aina Vives, Laura Cabrera, Fiona Molina i les juvenils Anna Montfort i Maria Vaz. Els tècnics eren Juan Alonso, Ivan Pozo i Joan Franch.

L’equip d’enguany no ho va poder celebrar amb victòria ja que va caure per 3-1 en el seu partit de lliga contra l’Ametlla Groc (13-25, 25-21, 25-23 i 25-22) i és cinquè del seu grup.