Gabriel Magalhães, defensa central de l’Arsenal, es va veure en una situació complicada el passat mes d’agost, quan va adonar-se que dos individus amb màscares i caputxes l’estaven seguint fins a casa seva, al nord de Londres. Quan el brasiler, que anava acompanyat d'un amic, va sortir del seu vehicle, va topar-se amb un assaltant que portava un bat de beisbol per atemorir-lo.

Al mateix temps, l'assaltant buscava distreure el jugador per robar-li elements visibles en aquell moment com el seu telèfon mòbil, el rellotge o el cotxe. Diversos mitjans anglesos han difós les imatges de l’agressió que van captar les càmeres. Diversos mitjans anglesos han difós les imatges de l’agressió que van captar les càmeres.

Un dels atacants, Abderaham Muse, es va abalançar sobre el brasiler amb el bat, però Gabriel va colpejar-li a la cara i va lluitar amb ell, agafant-lo de la gorra, fins que el lladre es va alliberar i es va escapar. Muse, de 26 anys, va ser condemnat a cinc anys de presó després que la policia el vinculés amb el robatori gràcies a l’ADN de la gorra, que li va caure durant la baralla. En el vídeo es pot veure com Magalhaes aixeca les mans, treu les claus de l’automòbil i les entrega al lladre.

El lladre resideix al barri de Tottenham i té diverses condemnes que es remunten al 2009, quan va ser detingut per possessió d’una arma. També tenia una sentència de 56 mesos per possessió d’heroïna. El jutge del cas, Anupama Thompson, va assegurar que «Muse té un historial espantós per a un home de 26 anys». Els dos còmplices, per ara, no han sigut detinguts.