El pilot balsarenyenc de l’escuderia KTM Jordi Galera Oliva es va proclamar campió de la Copa Catalana sub-16 d’endurets, que va viure la seva última prova al circuit de les Gunyoles, a l’Avinyonet del Penedès. Galera va guanyar aquesta cursa, que va sumar a les dues anteriors, i es va endur el campionat amb un total de 108 punts ,només dos més que el seu màxim rival, Yago Domínguez (Sherco).

Galera necessitava la victòria, ja que arribava a l’última cursa del campionat amb tres punts de dèficit respecte de Domínguez. Aquest havia vençut en les dues primeres curses, a Bastida i a Maçanet, però Galera li havia tornat els triomfs a Moià i a Blancafort. El bagenc, però, arrossegava el quart lloc de Maçanet, pitjor que el tercer de Domínguez a Blancafort, i això el feia tenir desavantatge.

De tota manera, a les Gunyoles, Galera es va mostrar més solvent i va vèncer amb un registre d’11.00.880. Domínguez va quedar en segona posició, amb un temps d’11.04. 830 i la tercera posició va recaure en Nahuel Santamaría, dels Amics Moto Valls de Torroella, amb 11.19.050. Aquest mateix va ser el tercer de la classificació general absoluta amb un total de 84 punts. La bona relació entre Galera i Domínguez els ha fet compartir equip en les curses de resistència de terra, en què han estat subcampions, tot i no haver pogut participar en totes les proves perquè coincidien amb els endurets.