Segueix-nos a les xarxes socials:

L'exseleccionador estatal Alejandro Domínguez és el nou director tècnic de l'Igualada Femení HCP

L'hispanoargentí ha dirigit les seleccions estatal masculina i femenina, el Reus Deportiu i l'Sport Lisboa e Benfica

L'exseleccionador estatal Alejandro Domínguez és el nou director tècnic de l'Igualada Femení HCPIgualada Femení HCP

L'Igualada Femení HCP ha fet públic que l'entrenador hispanoargentí Alejandro Domínguez serà el nou director tècnic de l'entitat igualadina a partir de la propera temporada. Domínguez serà el responsable d'establir les directrius generals i d'executar les pautes formatives a nivell esportiu al club que presideix Jordi Besa. L'exseleccionador estatal serà l'encarregat d'implantar a l'Igualada Femení HCP un model esportiu que afavoreixi la generació de jugadores talentoses i competitives des de la base, una tasca que desenvoluparà conjuntament amb l'actual coordinadora, Teresa Torrents. A més, Alejandro Domínguez serà el director tècnic de l'OKCampus Igualada que organitza, any rere any, l'entitat anoienca.

L'objectiu de l'Igualada Femení HCP és potenciar el seu projecte esportiu i per això es vol fer una decidida aposta per reforçar la tasca de formar els joves talents del planter. Tot i que Alejandro Domínguez no assumirà les funcions de director esportiu fins el curs esportiu 2022-23, durant els propers mesos desenvoluparà tasques de seguiment i de supervisió a nivell tècnic.

Alejandro Domínguez, de 51 anys, va aterrar a l'hoquei patins estatal la temporada 1996-97 per jugar al CP Alcobendas. Després de quatre exercicis al conjunt madrileny, va fitxar pel Reus Deportiu, on també va completar un cicle de quatre temporades (període 1999-2003). Abans de retirar-se, va militar tres cursos esportius al CP Vilanova.

La seva exitosa carrera com a entrenador va començar al Reus Deportiu (període 2009-14). Amb el conjunt roig-i-negre va conquerir una OK Lliga, una Copa de la CERS i una Copa Intercontinental. To seguit, va assumir la direcció tècnica de les seleccions estatals femenina, primer, i masculina, després, amb les quals es va proclamar campió d'Europa i del Món. Les tres últimes temporades ha dirigit l'Sport Lisboa e Benfica, amb el qual ha guanyat una Taça, és a dir, la lliga portuguesa.

Prem per veure més contingut per a tu