Segueix-nos a les xarxes socials:

El Barça recupera l’olfacte golejadori guanya l’Osasuna amb comoditat

El Barça va golejar anit l’Osasuna en una altra exhibició de control de partit i eficàcia ofensiva després del patiment per vèncer a Elx i el desencís de l’empat europeu davant del Galatasaray. Ferran Torres (2), Aubameyang i Riqui Puig van concretar el triomf que permet als blaugrana dependre de si mateixos per ser segons.

Ferran Torres va començar a sentenciar el partit en transformar un penal comès per Vidal a Gavi quan el jove blaugrana anava a xutar després de rebre una gran passada de Busquets. El davanter valencià, pocs minuts després, va batre Herrera en rebre un servei magnífic de Dembélé, i el francès va tornar a ser decisiu abans de la mitja hora enviant a Aubameyang una pilota des de la dreta que el gabonès va convertir en el 3-0 avançant-se a David García.

En el segon temps, el Barça va agafar la pilota i no la va deixar anar davant un Osasuna impotent. Minuts després de sortir al camp, Riqui Puig va fer el quart recollint el refús d’Herrera a un xut seu i, en una acció de qualitat, buscant l’espai per rematar.