La necessitat de sortir de la zona de descens va convertir el Gavà CF en un oponent temible que va puntuar al feu del CF Martorell (1 a 1). Els jugadors de Javi Cuesta van protagonitzar un immillorable inici de partit i Èric Iglesias va rematar de cap a gol una precisa centrada de Christian Alarcón (min 8). L’adversitat va esperonar els gavanencs, els quals van qüestionar amb cinc xuts la integritat de la porteria local abans del descans. A la represa, Izuchi va poder empatar (min 51) i Marc Carbonell sentenciar (min 56). Touray es va lluir en aturar la gardela de Joel Sánchez (min 60), però no va poder impedir que Izuchi empatés un minut després. En els últims minuts, Pol Francitorra no va definir adequadament en bona disposició (minuts 80 i 86).