Els judokes del Centre de Tecnificació de Judo del Bages i del Moianès van aconseguir pujar dotze vegades al podi en el Campionat de Catalunya de kyus, reservat a esportistes que encara no han aconseguit el cinturó negre, primer dan.

D’aquesta manera, dos dels competidors van penjar-se les medalles d’or en les seves respectives categories. Es tracta d’Ariadna Álvarez i Luca de Palma, tots dos de l’Esport7 en menys de 48 i menys de 57 kg respectivament.

Dos judoques més van assolir les medalles de plata, també pertanyents a l’Esport7. Van ser Helga Barris, en menys de 52 kg i Àlex Llams, en menys de 60. Finalment, la collita de bronzes va pujar a vuit. Per part de l’Esport7 les van aconseguir Jordi Benito (-60 kg), Julen Muñoz (-60 kg), Adrià Jorba (-73 kg), Guillem Lozano (-90 kg) i Arnau Domínguez (+ 90 kg). La resta va ser per a tres combatents del Judo Ripoll, entitat vinculada al centre bagenc i moianès. Van ser Júlia Beltran (-48 kg), Nerea Espinosa (-52 kg) i Pau Martínez (-90 kg).

A part dels medallistes,Iñaki Garcia (Esport7, -73 kg), Adrià Marín (Judo Moià, -73 kg) i Ricard Martínez (Judo Ripoll, -90 kg) van obtenir la cinquena posició. També van competir Izan Moreno (Esport7), Salvador Vinyals (Judo Moià) i Òscar Pineda (Judo Ripoll), qui va acabar lesionat.

Or i bronze en jujitsu brasiler

D’altra banda, Fernando Alonso, amb una primera posició, i Marc Delgado, que va aconseguir un tercer lloc, van ser els esportistes de l’Esport7 més destacats en la competició embukai de jujitsu brasiler que va tenir lloc a Sant Cugat del Vallès. També va participar en la competició Josep Pérez, que no va obtenir medalla. Més de 300 esportistes hi van prendre part.