Segueix-nos a les xarxes socials:

Joan Masip supera Ibrahim Gündüz però queda eliminat

El palista igualadí es va avançar al turc en el segon partit de la fase de grups però queda fora de la competició

El palista igualadí Joan Masip va superar al jugador turc Ibrahim Gündüz en un partit apretat que es va decidir en el cinquè i definitiu joc. El matx va tenir una durada total de 37 minuts i es va resoldre per un ajustat 2-3 favorable als interessos de l’anoienc amb els següents parcials: 9-11, 7-11, 11-8, 11-5 i 5-11.

En el primer parcial, Masip va arribar a estar 7-4 amb el servei en contra però va aconseguir donar la volta a la situació de partit i imposar-se. En el segon, el palista del Club de Tennis Taula Borges va dominar arribant a col·locar-se 1-8. El tercer parcial va estar igualat durant gairebé tot el joc però el palista turc va acabar doblegant a l’igualadí en una consecució de bones jugades finals. El quart parcial va ser el pitjor per part de Masip, ja que es va arribar a col·locar amb un 7-0 en contra que no va poder aixecar. En el cinquè i definitiu parcial, el palista de l’Anoia va quallar un seguit de bones actuacions que el van permetre passar d’un ajustat 4-5 a un còmode 4-10 que va catapultar a Masip cap a la victòria d’aquest segon i definitiu partit de la fase de grups del torneig.

El palista igualadí, que va perdre en la primera ronda de la fase de grups d’individuals contra l’italià Niagol Stoyanov per 3-1, va quedar eliminat definitivament del torneig europeu.