L'entrenador avinyonenc de 54 anys Albert Capellas és el nou entrenador del Midtjylland, vigent campió de lliga danès, que l'ha contractat després d'haver acomiadat el seu entrenador, Bo Henriksen, fa unes setmanes i haver viscut uns partits d'interinitat amb el tècnic de la base Henrik Jensen. Capellas, que ara formava part de l'equip de tècnics del futbol base del Barça, ja té experiència a Dinamarca, on va ser preparador de conjunt sub-17 i tècnic assistent del Brondby i, posteriorment, seleccionador sub-21. El nou Midtjylland de Capellas debutarà, precisament, contra el Brondby a domicili, a la Superlliga, dilluns que ve.

L'equip danès ocupa una sorprenent vuitena posició a la lliga domèstica i tampoc no va assolir l'objectiu d'entrar a la Lliga de Campions, ja que va ser eliminat pel Benfica en la ronda prèvia als play-offs de manera clara. Abans, però, havia assegurat la seva presència a la Lliga Europa, que sortejarà la fase de grups divendres, en eliminar per penals el Larnaca xipriota.

Capellas va tornar al Barça després de la victòria de Joan Laporta a les eleccions del març del 2021 i la temporada passada va arribar a entrenar el Barça B durant dos partits, saldats amb dues victòries, a Linares per 1-2 i contra el Sevilla B a casa per 4-0, durant el període en què Sergi Barjuán es va fer càrrec del primer equip, des de la destitució de Koeman i fins a l'arribada de Xavi.

La trajectòria internacional de Capellas és llarga, després d'haver estat entrenador assistent del Vitesse neerlandès, del mencionat Brondby, del Maccabi de Tel Aviv, del Borussia Dortmund i del Dangdai xinès. Després va ser seleccionador danès sub-21, equip amb el qual va arribar als quarts de final de l'europeu, eliminat pel posterior campió, Alemanya, en la tanda de penals. Destaca per la seva visió de joc ofensiva típica de l'escola del Barça i ha tingut influència en l'actual seleccionador danès absolut, Kasper Hjulmand, semifinalista de l'última Eurocopa i classificat amb suficiència per al Mundial de Qatar del proper novembre.