El guió que més s’escriu en els partits del Real Madrid, el que explica la història d’una victòria que arriba amb un gol a darrera hora, es va tornar a imposar ahir en el duel que els blancs van disputar al camp de l’Espanyol. Benzemá, al minut 88, va marcar rematant des del segon pal una centrada de Rodrygo i va donar tres punts al vigent campió, tot i que en el novè minut del descompte va arrodonir l’1-3 amb una diana de falta.

El conjunt d’Ancelotti es va avançar al minut 12 gràcies a una bona acció de Tchouameni, que va assistir a Vinicius dins l’àrea. El brasiler va rematar amb un toc creuat. Però els blancs no van agafar el domini del matx, l’Espanyol es va refer i va començar a sovintejar la proximitat de l’àrea rival. En el minut 43, Joselu va xutar dins l’àrea, Courtois va refusar, però el davanter blanc-i-blau va tornar a rematar i va aconseguir l’empat.

En el segon temps, el partit es va trencar, hi va haver ocasions a les dues porteries. Fins que Benzemá va rematar des del segon pal i va sentenciar, donant el tercer triomf al Madrid en tres jornades.