El primer equip del Centre d’Esports Manresa afrontarà aquest diumenge, a partir de les 18 hores, un dels duels futbolístics més estimulants de l’exercici. Els blanc-i-vermells s’enfrontaran, al mundialista estadi José Rico Pérez d’Alacant, amb capacitat per acollir quasi 30.000 espectadors, a l’històric Hèrcules CF.

L’equip entrenat per Ángel Rodríguez, l’objectiu del qual és assolir el títol i l’ascens de categoria, no ha protagonitzat un bon inici de lliga. Després de les primeres nou jornades, una quarta part del campionat, els alacantins ocupen la desena posició a la classificació amb 12 punts (3 victòries, 3 empats i 3 derrotes).

L’Hèrcules CF encara no ha cedit cap derrota al seu estadi, però ha signat taules contra el CF Badalona Futur i el cuer CD Ebro. En contraposició, s’ha imposat a dos dels capdavanters, el RCD Espanyol B i la SCR Peña Deportiva. Els blanc-i-vermells, tercers classificats, s’estrenen avui al matí, a partir de les 11.30 hores, abans d’iniciar el viatge cap a terres alacantines (14.45 hores). L’interior Biel Rodríguez és baixa conjuntament amb els lesionats de llarga durada Joan Castanyer i Uri Pérez.

El tècnic Ferran Costa assenyala que «afrontem un duel molt emotiu. Hem de transmutar aquest sentiment en un valor afegit i ser conscients que el pas dels minuts ens pot afavorir si estem dins el partit. Per tant, hem de donar importància a cada acció i créixer fins aconseguir el domini psicològic de la confrontació». A la plantilla alacantina destaca la presència del mig centre Miguel Alfonso Herrero Míchel, exjugador del CD Tenerife, a més de Sergio Marcos (Racing de Santander), un altre migcentre, i de l'extrem esquerre Víctor Villacañas (CF Intercity). El central manresà Roger Riera (RC Celta B, Vila-real CF B, NAC Breda, Barça B i FC Andorra) és un dels baluards defensius de l’Hèrcules CF.

Els aficionats blanc-i-vermells poden veure el partit en directe a través del lloc web herculescf.webdirecto.com. Això sí, s'han de liquidar 5,45 euros.