Segueix-nos a les xarxes socials:

El Covisa i el Sala 5 Martorell anhelen retrobar-se amb el triomf al seu feu

Els manresans reben, avui, al Pujolet, a les 18 hores, el FS Ripollet, i els martorellencs l’Inagroup CD El Ejido Futsal

El Covisa i el Sala 5 Martorell anhelen retrobar-se amb el triomf al seu feu

L’excel·lent trajectòria que van protagonitzar el Sala 5 Martorell i el Covisa Manresa FS en les primeres jornades de la Segona Divisió Nacional i del grup 3r de la Segona Divisió B, respectivament, s’ha transmutat en resultats negatius les últimes setmanes. Els jugadors de Víctor González acumulen tres derrotes consecutives i els de Borja Burgos fa quatre setmanes que no guanyen.

La visita al pavelló del Pujolet del penúltim classificat, el FS Ripollet (4 punts), és una oportunitat immillorable de retrobar-se amb el triomf per al Covisa Manresa FS (12). Per aconseguir-ho, els blanc-i-vermells han d’evitar reincidir en les errades que han comès darrerament. El pivot Àlex Terraga Terri, sancionat, s’afegeix a la baixa per lesió del porter Sergio Arriero. El partit, excepcionalment, s’iniciarà a les 18 hores.

Per la seva banda, tot i les nombroses baixes, el Sala 5 Martorell, novè amb 10 punts, ha de maldar per vèncer al Baix Llobregat (18.30 hores) el CD El Ejido Futsal, onzè classificat (9 punts) de la Segona Divisió.

Prem per veure més contingut per a tu