Segueix-nos a les xarxes socials:

Messi sobre Guardiola: "Va fer molt mal al futbol, semblava tan fàcil que tothom volia jugar igual"

L'argentí ha parlat en una entrevista de l'etapa en què va tenir el santpedorenc d'entrenador, un període que li hauria agradat "gaudir més en el dia a dia"

Messi sobre Guardiola: "Va fer molt mal al futbol, semblava tan fàcil que tothom volia jugar igual"SPORT/IGNASI PAREDES

"Extraordinària" i de la que li hauria agradat "gaudir més en el dia a dia". Així ha descrit Leo Messi l'etapa al Barça en què el santpedorencPep Guardiola n'era l'entrenador en una entrevista emesa pel programa 'Universo Valdano', de Movistar+.

L'argentí, que ha sorprès sincerant-se i opinant sobre un període de la seva carrera del qual havia parlat molt poc fins ara, considera que Guardiola va canviar el futbol i li va permetre a ell fer un salt de qualitat per convertir-se en el millor del món.

"Va ser una etapa extraordinària, perquè tot va sortir bé. D'una banda, ve Guardiola, que em va ensenyar i em va fer créixer. Per una altra, era una generació única. Era impressionant anar a jugar a qualsevol camp, ja que guanyàvem fos qui fos el rival i com ho fèiem, tenint la possessió al 80 %", explica el jugador ara del PSG.

Messi diu que quan mira enrere s'adona del que va ser aquella època màgica: "Amb el pas del temps t'adones que va ser quelcom únic".

Tornant a Guardiola, l'argentí assegura que el bagenc "va fer molt mal al futbol, perquè semblava tan fàcil que tothom volia jugar igual. Després m'he anat trobant molts que volien fer de Guardiola i m'ha servit per a adonar-me del que vam fer".

Prem per veure més contingut per a tu