El pilot balsarenyenc de KTM Jordi Galera es va proclamar campió de Catalunya de motocròs sub-18, després de guanyar les dues últimes curses del campionat, que es van disputar al circuit de la Pobla de Mafumet. Galera, de 17 anys, arribava a la darrera cita amb 44 punts d'avantatge respecte del segon classificat, Albert Alfonso, i només havia de puntuar per proclamar-se campió. En la cursa inicial va vèncer amb 15,925 segons de diferència respecte d'Aniol Molas i 18,193 respecte d'Alfonso, el seu gran rival. A més, també es va imposar a tots els competidors de la categoria de 125 2T.

En la segona cursa, Galera va ser tercer en el total, però va tornar a guanyar en la seva categoria sub-18, amb la qual cosa es va endur 25 punts més. Alfonso va ser segon i Liam Sanjuán va quedar tercer. Amb aquests cinquanta punts més, el bagenc n'ha acumulat 227 i ha guanyat amb una àmplia diferència respecte d'Alberto Alfonso (169) i Liam Sanjuán (143). Els punts venen donats per una gran regularitat que l'ha conduït a guanyar set de les deu mànigues disputades. Només va ser tercer en les dues inicials, a Almenar, i segon a Castellolí, però al traçat anoienc hi va guanyar l'altra cursa i es va imposar en les dues d'Olvan, Salomó i ara la Pobla de Mafumet.

Galera ja va guanyar l'any passat el Campionat de Catalunya d'enduro sub-16, però en aquesta ocasió ha prioritzat el motocròs. També ha estat tercer en la Lliga Catalana, després de guanyar l'última cursa al circuit de Can Taulé.