Segueix-nos a les xarxes socials:

Hoquei patins/OK Lliga masculina

Els arlequinats han rebut un gol al minut quatre que els ha fet anar a remolc durant tot el partit

L'Igualada Rigat no mostra capacitat de reacció i cau de manera clara a Lleida (5-1)Jordi Biel

L'Igualada Rigat ha caigut severament derrotat (5-1) a la pista d'un Finques Prats Lleida que se li acosta a la classificació a quatre punts. Després de la remuntada del partit intersetmanal contra el Vilafranca, el conjunt de Cesc Fernández ha entrat malament en el partit i Jepi Selva ha anotat el primer gol d'un fort tret creuat. Abans del descans, el mateix jugador ha transformat una falta directa i ha obert forat.

A la represa, Sergi Duch ha anotat el tercer després d'una bona combinació que ha finalitzat driblant Torrents i marcant. Marc Carol ha reduït la distància en desviar un xut de Roger Bars, però dos gols consecutius, de Soares i de Folguera, han tallat qualsevol possibilitat de reacció.