Segueix-nos a les xarxes socials:

HANDBOL/SEGONA CATALANA INFANTIL

L’Handbol Berga Vermell disputarà el Top-4 de la Segona Catalana infantil

L’entitat de la capital del Berguedà serà l’amfitriona de la fase final de la lliga l’últim cap de setmana de maig

L’Handbol Berga Vermell disputarà el Top-4 de la Segona Catalana infantilHANDBOL BERGA

Una de les dues formacions infantils del degà de l’handbol a la capital del Berguedà, l’anomenada Handbol Berga Vermell, va golejar, dissabte, la Fundació Sant Vicenç (34 a 21), en partit corresponent a la 6a i última jornada del grup C de la segona fase de la Segona Catalana. La victòria va permetre els berguedans segellar la primera posició final del grup amb 10 punts i certificar la seva classificació per jugar la fase final o Top-4 de la competició, en la qual prenen part els campions de cadascuna de les quatre agrupacions que configuren la segona fase de la lliga.

Els berguedans ja van estar a punt d’aconseguir aquesta fita la temporada passada i, aquest exercici, només han cedit dues derrotes en els 24 partits jugats entre la primera i la segona fase de la competició.

D'altra banda, l’Handbol Berga ha estat escollit per ser l’amfitrió del Top-4, el darrer cap de setmana de maig. A més de l’Handbol Berga Vermell, hi competiran el Tarragona HC, primer classificat del grup A, el CH Sant Fost (grup B) i el CE La Salle Bonanova Atlètic (grup D).