HANDBOL/SEGONA CATALANA INFANTIL

L’Handbol Berga Vermell disputarà el Top-4 de la Segona Catalana infantil

L’entitat de la capital del Berguedà serà l’amfitriona de la fase final de la lliga l’últim cap de setmana de maig

Els jugadors de l’Handbol Berga Vermell optaran a la consecució del campionat de lliga / HANDBOL BERGA

Una de les dues formacions infantils del degà de l’handbol a la capital del Berguedà, l’anomenada Handbol Berga Vermell, va golejar, dissabte, la Fundació Sant Vicenç (34 a 21), en partit corresponent a la 6a i última jornada del grup C de la segona fase de la Segona Catalana. La victòria va permetre els berguedans segellar la primera posició final del grup amb 10 punts i certificar la seva classificació per jugar la fase final o Top-4 de la competició, en la qual prenen part els campions de cadascuna de les quatre agrupacions que configuren la segona fase de la lliga.

Els berguedans ja van estar a punt d’aconseguir aquesta fita la temporada passada i, aquest exercici, només han cedit dues derrotes en els 24 partits jugats entre la primera i la segona fase de la competició.

D'altra banda, l’Handbol Berga ha estat escollit per ser l’amfitrió del Top-4, el darrer cap de setmana de maig. A més de l’Handbol Berga Vermell, hi competiran el Tarragona HC, primer classificat del grup A, el CH Sant Fost (grup B) i el CE La Salle Bonanova Atlètic (grup D).