Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Igualada HC completa el recanvi en els seus quatre equips sèniors

Gabri Ramírez, a Plata, Andrés Colaianni, a Nacional, i Ciscu Rubinat, a Segona, s'afegeixen a l'equip liderat per Marc Muntané al primer equip

L'Igualada HC completa el recanvi en els seus quatre equips sèniorsIgualada HC

Els quatre equips sènior de l'Igualada Hoquei Club estrenaran entrenador en una temporada en què els tres primers jugaran a les màximes categories possibles i el quart, a Segona Catalana. Després de fer-se oficial que Marc Muntané ascendeix al conjunt d'OK Lliga, secundat per Joan Traver i Jaume Bové, el club arlequinat ha posat nom als tècnics que capitanejaran els altres conjunts i que segurament estaran molt en contacte entre ells durant la propera temporada.

D'aquesta manera, Gabri Ramírez serà l'entrenador de l'Igualada HC B, l'equip que estava a les mans de Muntané i que va pujar a OK Lliga Plata en el darrer play-off de la temporada passada. Per primer cop en els últims tres anys, el segon equip igualadí jugarà a la segona categoria i ho farà de la mà del tècnic capelladí, que té una gran experiència a les banquetes.

Ramírez va començar al Piera i al Capellades. Posteriorment, va ser tècnic del sènior i d'algun equip de base del Montbui. Ja fa cinc temporades que és a l'Igualada Hoquei Club i ha estat en diverses categories. De fet, es va fer càrrec del segon equip ja quan era a Primera Catalana i va ser segon entrenador de Cesc Linares amb el primer equip. Posteriorment va entrenar el juvenil A i també el júnior A, amb el qual va aconseguir el Campionat de Catalunya i plata i bronze als dos últims estatals.

Un fitxatge i una promoció

Pel que fa a l'equip de Nacional Catalana, el tècnic serà l'argentí Andrés Colaianni, que arriba procedent del Cerdanyola amb un bon currículum a l'esquena. Va arribar a l'estat de la mà del Liceo com a coordinador i entrenador del segon equip el 2018 a OK Lliga Plata. La següent temporada, ja a Catalunya, es va formar a la base del Cerdanyola fins que va agafar les regnes del primer equip. En la seva segona campanya al Vallès, va ascendir i va guanyar la Copa Generalitat, precisament a l'Igualada B. L'any passat va guanyar la Supercopa de Catalunya i va ser vuitè a Plata.

El vicepresident Òscar Torrents, Andrés Colaianni i el president, Manel Buron

Finalment, l'entrenador de Segona Catalana, i també mà dreta de Gabri Ramírez en el segon equip, serà Ciscu Rubinat, que inicia la seva trajectòria com a entrenador després d'haver penjat els patins fa unes quantes setmanes. Rubinat ja va fer un petit tastet a les banquetes entrenant l'infantil D juntament amb el seu germà. Com a jugador, es va formar a l'Igualada des de l'escoleta fins al júnior. Després va jugar al Piera i va tornar a Les Comes per capitanejar el segon equip, amb el qual va pujar a Nacional Catalana i va guanyar la primera Copa Generalitat de la història del club, abans d'ascendir a Plata.

El vicepresident Òscar Torrents, Ciscu Rubinat i el president, Manel Burón

Prem per veure més contingut per a tu