L'Igualada HC completa el recanvi en els seus quatre equips sèniors

Gabri Ramírez, a Plata, Andrés Colaianni, a Nacional, i Ciscu Rubinat, a Segona, s'afegeixen a l'equip liderat per Marc Muntané al primer equip

El vicepresident Òscar Torrents, Gabri Ramírez i el president, Manel Burón

El vicepresident Òscar Torrents, Gabri Ramírez i el president, Manel Burón / Igualada HC

Redacció. Igualada

Els quatre equips sènior de l'Igualada Hoquei Club estrenaran entrenador en una temporada en què els tres primers jugaran a les màximes categories possibles i el quart, a Segona Catalana. Després de fer-se oficial que Marc Muntané ascendeix al conjunt d'OK Lliga, secundat per Joan Traver i Jaume Bové, el club arlequinat ha posat nom als tècnics que capitanejaran els altres conjunts i que segurament estaran molt en contacte entre ells durant la propera temporada.

D'aquesta manera, Gabri Ramírez serà l'entrenador de l'Igualada HC B, l'equip que estava a les mans de Muntané i que va pujar a OK Lliga Plata en el darrer play-off de la temporada passada. Per primer cop en els últims tres anys, el segon equip igualadí jugarà a la segona categoria i ho farà de la mà del tècnic capelladí, que té una gran experiència a les banquetes.

Ramírez va començar al Piera i al Capellades. Posteriorment, va ser tècnic del sènior i d'algun equip de base del Montbui. Ja fa cinc temporades que és a l'Igualada Hoquei Club i ha estat en diverses categories. De fet, es va fer càrrec del segon equip ja quan era a Primera Catalana i va ser segon entrenador de Cesc Linares amb el primer equip. Posteriorment va entrenar el juvenil A i també el júnior A, amb el qual va aconseguir el Campionat de Catalunya i plata i bronze als dos últims estatals.

Un fitxatge i una promoció

Pel que fa a l'equip de Nacional Catalana, el tècnic serà l'argentí Andrés Colaianni, que arriba procedent del Cerdanyola amb un bon currículum a l'esquena. Va arribar a l'estat de la mà del Liceo com a coordinador i entrenador del segon equip el 2018 a OK Lliga Plata. La següent temporada, ja a Catalunya, es va formar a la base del Cerdanyola fins que va agafar les regnes del primer equip. En la seva segona campanya al Vallès, va ascendir i va guanyar la Copa Generalitat, precisament a l'Igualada B. L'any passat va guanyar la Supercopa de Catalunya i va ser vuitè a Plata.

El vicepresident Òscar Torrents, Andrés Colaianni i el president, Manel Buron

El vicepresident Òscar Torrents, Andrés Colaianni i el president, Manel Buron / Igualada HC

Finalment, l'entrenador de Segona Catalana, i també mà dreta de Gabri Ramírez en el segon equip, serà Ciscu Rubinat, que inicia la seva trajectòria com a entrenador després d'haver penjat els patins fa unes quantes setmanes. Rubinat ja va fer un petit tastet a les banquetes entrenant l'infantil D juntament amb el seu germà. Com a jugador, es va formar a l'Igualada des de l'escoleta fins al júnior. Després va jugar al Piera i va tornar a Les Comes per capitanejar el segon equip, amb el qual va pujar a Nacional Catalana i va guanyar la primera Copa Generalitat de la història del club, abans d'ascendir a Plata.

El vicepresident Òscar Torrents, Ciscu Rubinat i el president, Manel Burón

El vicepresident Òscar Torrents, Ciscu Rubinat i el president, Manel Burón / Igualada HC