Segueix-nos a les xarxes socials:

Futbol

El combinat estatal, amb el balsarenyenc de titular i amb minuts per la seu company, cau davant d'Alemanya en els quarts de final

La selecció estatal sub-17 del bagenc Quim Junyent i del berguedà Marc Bernal queda fora del Mundial (0-1)RFEF

Un gol de penal de l'alemany Brunner, després d'una falta a dins de l'àrea de lateral blaugrana Héctor Fort, ha suposat la derrota de la selecció espanyola de futbol en els quarts de final del Mundial sub-17 que es juga a Indonèsia. La formació estatal, amb sis blaugrana en l'equip inicial, ha comptat durant el torneig amb la participació del balsarenyenc Quim Junyent i del berguedà Marc Bernal. El primer, autor de dos gols i dues assistències durant el campionat, ha estat rellevat a cinc minuts per la final i Bernal ha actuat durant 28 minuts, comptant el descompte.

Alemanya jugarà el partit de semifinals contra Argentina, que s'ha imposat a Brasil per un clar 0-3. Aquest dissabte es juguen els altres dos partits de quarts de final, el França-Uzbekistan i el Mali-Marroc.

ESPANYA: Raúl Jiménez, Fort, Cubarsi, Martín, Mesa, Pau Prim (Bernal min 72), Quim Junyent (Cuenca min 85), Juan Hernández (Paulo Iago min 61), Yáñez (Oyono min 61), Guiu i Huestamendia (Pablo López min 60)

ALEMANYA:Schmitt, Eric da Silva (Herwerth min 87), Jeltsch, Odogu, Kabar (Osawe min 46), Harchaoui, Hennig, Herrmann (Bilal min 17), Darvich (Von der Hitz min 87), Brunner, Mörstedt (Ramsak min 74)

ÀRBITRE: Omar Mohamed al Ali (UAE). Va amonestar Pau Prim i els alemanys Odogu, Brunner i Herwerth. Vermella directa al porter espanyol Raúl Jiménez (min 100).

GOL: 0-1 Brunner (p) min 64