Futbol

La selecció estatal sub-17 del bagenc Quim Junyent i del berguedà Marc Bernal queda fora del Mundial (0-1)

El combinat estatal, amb el balsarenyenc de titular i amb minuts per la seu company, cau davant d'Alemanya en els quarts de final

L'equip inicial d'Espanya contra Alemanya, amb Quim Junyent (18)

L'equip inicial d'Espanya contra Alemanya, amb Quim Junyent (18) / RFEF

Redacció. Manresa

Un gol de penal de l'alemany Brunner, després d'una falta a dins de l'àrea de lateral blaugrana Héctor Fort, ha suposat la derrota de la selecció espanyola de futbol en els quarts de final del Mundial sub-17 que es juga a Indonèsia. La formació estatal, amb sis blaugrana en l'equip inicial, ha comptat durant el torneig amb la participació del balsarenyenc Quim Junyent i del berguedà Marc Bernal. El primer, autor de dos gols i dues assistències durant el campionat, ha estat rellevat a cinc minuts per la final i Bernal ha actuat durant 28 minuts, comptant el descompte.

Alemanya jugarà el partit de semifinals contra Argentina, que s'ha imposat a Brasil per un clar 0-3. Aquest dissabte es juguen els altres dos partits de quarts de final, el França-Uzbekistan i el Mali-Marroc.

ESPANYA: Raúl Jiménez, Fort, Cubarsi, Martín, Mesa, Pau Prim (Bernal min 72), Quim Junyent (Cuenca min 85), Juan Hernández (Paulo Iago min 61), Yáñez (Oyono min 61), Guiu i Huestamendia (Pablo López min 60)

ALEMANYA:Schmitt, Eric da Silva (Herwerth min 87), Jeltsch, Odogu, Kabar (Osawe min 46), Harchaoui, Hennig, Herrmann (Bilal min 17), Darvich (Von der Hitz min 87), Brunner, Mörstedt (Ramsak min 74)

ÀRBITRE: Omar Mohamed al Ali (UAE). Va amonestar Pau Prim i els alemanys Odogu, Brunner i Herwerth. Vermella directa al porter espanyol Raúl Jiménez (min 100).

GOL: 0-1 Brunner (p) min 64