El Petropintó Asfe fa un salt anímic amb un triomf necessari (64-54)

Les sanfruitosenques s'enganxen al grup d'equips que van a davant després de setmanes amb dèficit d'elements per competir

Totes les imatges del partit entre Petropintó Asfe - CB RipolletOscar Bayona

40

El Petropintó ASFE ha aconseguit una victòria necessària davant d'un rival, el CB Ripollet, que li treia dos triomfs en la classificació i al qual, per tant, s'enganxa després d'aquesta jornada. El 64-54 final és un premi per a un equip que, per culpa de les múltiples baixes feia ben bé un mes que no podia competir en condicions i que, a mesura que recuperi elements, ha de fer un pas endavant. De moment, aquest triomf li serveix amb a empenta anímica.

Així, la primera part ha estat igualada, amb un Petropintó que ha mostrat una bona actitud per superar un adversari que tenia jugadores grans a la zona i, a més, ho ha fet sense un excessiu encert des del perímetre. Tot i això, i malgrat perdre una renda de set punts, se n'ha anat al primer descans manant.

El següent quart ha estat una còpia, ja que les bagenques han tornat a marxar de set (26-19), amb tres cistelles gairebé seguides d'Alba Muns, però les vallesanes han tornat a escurçar l'avantatge al final.

Ha estat al tercer quart quan s'ha escenificat l'escapada gràcies a una gran defensa que ha deixat el Ripollet en vuit punts i sense anotar durant tot el tram final. El parcial de 9-0, de la mà d'Elia Hinojosa i d'Aina Albàs en la puntuació, ha permès arribar al tram final amb un avantatge clar.

De tota manera, el resultat s'ha tornat a escurçar fins al 55-54 i això hauria pogut fer entrar nervis a les locals. Ha estat un triple d'Ariadna Fontanet que ho ha desencallat tot. La defensa ha fet la resta i els tirs lliures d'Anna Bargalló i d'Aina Muns han deixat el triomf a casa.

PETROPINTÓ ASFE: Muns 20, Hinojosa 16, Bargalló 5, Fontanet 3, Vila 6 -cinc inicial- Subirana 1, Garrido, Albàs 2, Bravo, López 11

QUALITAT DENTAL-CMM CB RIPOLLET: Trawally 6, Lara 7, Sauleda 10, Lara 11, Solano 6 -cinc inicial- Querol 4, Andrés 8, García i Mancheño 2

ÀRBITRES: Carmona i García

PARCIALS: 15-13, 30-28 (descans), 47-36, 64-54