L'estació de l'Alta Cerdanya de Portè i Pimorent ha anunciat l'avançament de la temporada d'esquí una setmana, de manera que aquest mateix dissabte, 10 de novembre, engegarà els remuntadors.

Com a mínim, aquest cap de setmana s'obriran dos sectors de l'estació d'esquí, el de La Vignole i el de La Mine, amb uns deu quilòmetres de pistes a un preu d'entre 20 i 25 euros el forfet. També s'ha anunciat l'obertura al llarg de la temporada de la nova pista Les Chausseurs, que consolida un recorregut que ja feien els equiadors més tècnics fent descensos fora pista.

L'estació d'esquí ha aprofitat els mesos d'estiu per condicionar l'aparcament de l'entrada del poble de Portè, des d'on s'accedeix al telecadira de L'Estagnol. Entre les novetats de la temporada també hi ha l'obertura definitiva del cinquè sector de l'estació, al sector del Baladrà. Els responsables de l'estació l'obriran els dies de màxima afluència d'aficionats i activaran un servei de bus per connectar les pistes amb el coll de Pimorent.