La Federació Internacional d'Esquí (FIS), d'acord amb l'Associació Xinesa i el comitè organitzador local, ha acordat cancel·lar les curses de la Copa de l'Món masculina que tenien previst disputar-se en Yanqing els dies 15 i 16 de febrer per l'amenaça del coronavirus.

"Amb gran pesar de totes les parts interessades, es veuen obligades a prendre la decisió de cancel·lar les carreres de la Copa del Món en Yanqing aquesta temporada", ha indicat el president de la FIS, Gian Franco Kasper, que va destacar que havien de ser unes proves històriques al disputar-se per primer cop a les pistes que acolliran els Jocs Olímpics de Hivern de Pequín 2022.

"Tot i que el nivell de risc en Yanqing és baix, la salut i el benestar dels atletes i tots els participants tenen prioritat. També és imperatiu que els atletes puguin centrar-se en el seu rendiment i en particular en una pista completament nova i molt desafiant", ha apuntat.

La FIS anunciarà posteriorment les noves dates en què s'han de reprogramar les carreres suspeses de Yanqing, un descens i un supergegant.