Divendres

A les 9 h, a l’avinguda 1 d’Octubre, esmorzar amb botifarra i pa per als infants de les escoles.

A les 10 h, la Corrida infantil, lliurament dels estendards als banderers de les escoles i, tot seguit, cercavila de la Corrida infantil al voltant del centre del poble amb el tradicional Joc de les Cintes davant el Cafè Nou.

A les 17.30 h, a la biblioteca Guillem de Berguedà, activitat infantil de La Corrida.

A les 20 h, al pavelló d’esports, la nova versió de la cuina del porc amb la food truck La iaia Pepa (casa Enfruns) i música ambient durant el sopar.

A les 20.30 h, a la sala d’actes Dr. Llaverias, fotografia projectada, projecció i entrega de premis. Organització: CquiEFoto.

A les 00 h, al pavelló d’esports, ball jove de La Corrida amb DJ Simmons. Col·laboració: Diables del Clot de l’Infern. Entrades: 3 euros.

Dissabte

A les 10 h, a l’avinguda 1 d’Octubre, 15è Raid Social de La Corrida.

A les 11 h, a l’avinguda 1 d’Octubre, passejades amb ruc per a nens i nenes.

A les 12 h, a l’avinguda 1 d’Octubre, entrega de premis del 15è Raid Social de la Corrida.

A les 13 h, a l’avinguda 1 d’Octubre, espectacle de doma natural en llibertat i volteig a càrrec d’Iron Bococi.

A les 16 h, al costat del camp de futbol, brífing de la cercavila, preparació de carros i berenar amb coca i xocolata per a tots els participants.

A les 18.30 h, a l’antiga biblioteca de la plaça Nova-La Sala, entrega de premis del concurs d’Istagram 2019 i entrega de premis del 4t concurs de dibuix infantil de la Corrida 2020.

A les 19 h, rebuda dels banderers a l’ajuntament i entrega de la placa de reconeixement. Sortida de la comitiva de banderers, comissió de la Corrida i autoritats, pubilles i hereus, Templers i la banda de l’Escola Municipal de Música de Puig-reig des de l’ajuntament cap a l’església.

A les 19.30 h, a l’església, missa solemne en honor a Sant Antoni.

Diumenge

A les 8.30 h, 21è Ral·li fotogràfic de la Corrida. Inscripcions de 8.30 a 9.30 h, a l’antiga biblioteca de la plaça Nova. Tamborrada dels Que + sonen de Balsareny amb els Diables del Clot de l’Infern de Puig-reig pels carrers del poble.

A les 9 h, a l’entorn de la plaça Nova, festa a l’entorn del porc amb esmorzar gratuït amb botifarra, pai i vi. Durant el matí, demostració d’elaborció d’embotits a càrrec dels veïns de Cal Marçal i Fonollet, mostra d’oficis tradicionals de la terra, mostra d’embotits, alimentació i productes d’artesania i joc de La Burra Tomassa a la para de la Corrida.

A les 11 h, a l’ajuntament, lliurament dels estendards als banderers. Seguidament, des del camp de futbol, sortida del carro de tastets de la Corrida.

A les 11.30 h, cercavila de cavalleries i xarrets amb l’acompanyament dels Gegants i Grallers de Puig-reig, dels hereus i pubilles de Puig-reig i d’arreu de Cataluya, dels Templers, de les bandes de les escoles de música de Puig-reig i de Berga, de la Banda de Can Ros i de la Cobla Berga Jove. Durant la cercavila, davant el Cafè Nou, tradicional joc de les cintes.

A les 13 h, a la plaça de la Creu, sardanes amb la Cobla Berga Jove.

A les 15.30 h, al circuit, La Corrida, trofeu 25è Memorial Francesc Lladó. Curses de rucs, ponis, cavalls creuats, pura raça àrab i pura sang anglès. Premis en metàl·lic. Seguidament, tradicional joc de les cintes.

A les 19 h, al pavelló d’esports, ball de gala amb Solistes Duet. Entrades: 3 euros.

De 10 a 14 i de 16.30 a 20 h, a l’antiga biblioteca de la plaça Nova, tómbola benèfica contra el càncer, exposició del concurs d’Instagram 2019 i exposició del concurs de dibuix infantil La Corrida.