La matinada del passat dia 19 d´octubre Mossos d´Esquadra van rebre l´avís per part de la sala regional de comandament que uns homes estaven robant caixes de l´interior dels remolcs dels camions que estaven estacionats en una àrea de servei del municipi de Jorba (Anoia).

Els agents es van adreçar al lloc indicat i gràcies a la descripció que testimonis els van facilitar, es va realitzar un dispositiu de recerca que va permetre localitzar el vehicle amb els tres presumptes autors que circulava per l´autovia N-II, a l´alçada de Castellolí (Anoia).

A l´interior del cotxe duien diverses caixes i material que un cop fetes les comprovacions van resultar ser el material que contenien els camions saquejats.

Es van poder lliurar tots aquests objectes als seus propietaris i es va procedir a la detenció de Daniel TH, de 39 anys, Juan Jose CG, de 30 anys i a Marc GB, de 23 anys, tots ells de nacionalitat espanyols, veïns d´Esparreguera i amb nombrosos antecedents per fets similars, com a presumptes autors d´un delicte de furt.

A més a més, a Daniel TH, conductor del vehicle, se l´imputa un delicte per conduir sota els efectes de l´alcohol, ja que en la prova d´alcoholèmia realitzada va donar 1.04 mg d´alcohol expirat.

El dia 20 d´octubre els tres detinguts van passar disposició del jutjat de guàrdia d´Igualada, qui en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.