Els Mossos d´Esquadra van detenir el passat 15 de febrer a Manresa dues dones, una de 20 i l´altre 34 anys d´edat, nacionalitat romanesa i veïnes de Badalona les quals entre totes dues els hi constaven 9 ordres judicials.

La detenció va tenir lloc després que els agents de la Policia Local de Sant Vicenç de Castellet alertessin que hi havia dues dones que estaven intentant estafar en una botiga amb el canvi de bitllets.

Un cop els agents van localitzar les dones a la població de Sant Vicenç, van ser traslladades a dependències policials per tal d´esclarir els fets.

A comissaria els agents van poder comprovar que una de les dones tenia set requeriments pendents, tres d´ells de diverses unitat d´investigació dels Mossos d´Esquadra i els altres quatre requeriments de recerca i detenció de diferents jutjats d´arreu de Catalunya.

L´altre dona també va quedar detinguda ja que li constaven dues ordres pendents, una era una ordre detenció d´un jutjat, i l´altre d´una Unitat d´Investigació dels Mossos d´Esquadra.

Ambdues dones van ser detingudes pels requeriments que tenia pendents, i van passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Manresa , l´endemà el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.