La Policia Local de Manresa va detenir la nit de dissabte a diumenge tres homes per haver agredit presumptament les seves parelles.

La primera detenció va tenir lloc a quarts de deu del vespre de dissabte, quan una patrulla aturada en un semàfor a la zona de Pl. Catalunya va presenciar com a l´altra banda de carrer un home discutia amb una dona. L'home, un veí de Manresa de 62 anys, no es va adonar de la presència de la patrulla i li va donar un fort cop de puny a la cara a la seva parella, motiu pel qual els agents el van detenir.

El segon acusat va ser detingut a quarts d´una de la matinada, quan una patrulla va ser requerida per un vianant a la zona de la Carretera de Cardona que els va assenyalar una parella que caminava per la vorera, afirmant que havia presenciat com l´home havia perseguit a la dona donant-li cops al cap fins que la dona es va girar, moment en el que l´home li va donar dos cops de puny a la cara. Un cop els agents es van entrevistar amb la víctima, i en apreciar-li lesions evidents i recents al rostre, van detenir l´home, un veí de Manresa de 48 anys.

La tercera detenció va produir-se a quarts de set de la matinada, arran de diverses trucades dels veïns d´un edifici del Nucli Històric de Manresa que informaven d´una dona nua que es trobava demanant auxili a l´interior de l´escala, i que el seu home l´havia obligat a entrar novament al domicili. Desplaçades urgentment diverses unitats, van trobar roba interior esquinçada per l´escala, motiu pel qual van accedir al pis i van entrevistar-se amb la parella i, a la vista de les lesions que presentava la dona i les manifestacions de tots dos, van detenir l´home, un veí de Manresa de 42 anys.