Segueix-nos a les xarxes socials:

Petit incendi en una zona boscosa prop del Calvet

La brigada municipal de Sant Salvador i efectius de l'ADF han controlat les flames ràpidament

Petit incendi en una zona boscosa prop del CalvetAj Sant Salvador

Un petit incendi s'ha declarat aquest dimarts al migdia en una zona de bosc a tocar del Calvet, a Sant Salvador de Guardiola, entre la C-37z i el riu. L´origen de les flames ha estat l´encesa d´un matalàs vell que es trobava abandonat, tot i que no se sap encara si ha estat accidental o bé fruit d´una bretolada. Efectius de l´ADF i de la brigada municipal de Sant Salvador de Guardiola s'han mobilitzat per apagar el foc.

La reacció del vigilant municipal, que immediatament ha activat els efectius de la brigada i de l´ADF, ha permès arribar amb rapidesa fins al lloc dels fets i extingir les flames. L´alerta l´havien donada uns veïns després d´haver vist la columna de fum que havia començat a produir la combustió del matalàs.

L´alcalde de Sant Salvador de Guardiola, Albert Miralda, ha volgut felicitar i agrair "l´actuació diligent del guàrdia municipal i de membres de la brigada, que ens han evitat un gran ensurt". Els efectius s´han quedat al lloc dels fets remullant la zona afectada per les flames i han retirat les restes del material cremat per deixar-la lliure de residus que puguin implicar un nou risc.

Prem per veure més contingut per a tu