Un menor va resultar ferit greu, ahir a la tarda, en ser envestit per un cotxe a Balsareny. Amb múltiples traumatismes, el jove, veí de Balsareny, va ser evacuat amb l'helicòpter del SEM a l'Hospital de la Vall d'Hebron. En tancar edició el seu estat era crític.

Segons els Bombers, l'accident va tenir lloc poc després de 3/4 de quatre a la carretera C-16z, en una zona per la qual habitualment hi circulen vianants. Fins al lloc de l'atropellament s'hi van desplaçar una dotació dels Bombers de la Generalitat i tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, a banda de l'helicòpter del SEM. A causa del sinistre la via va estar tallada en els dos sentits de la marxa durant prop d'una hora.

D'altra banda, dijous al migdia es va registrar un accident de trànsit a Coll de Nargó. Un vehicle en el qual viatjaven cinc persones va sortir de la carretera C-14, a l'alçada del quilòmetre 151,4. Els cinc ocupants van quedar atrapats i van haver de ser rescatats pels Bombers, tot i que sense ferides greus. El SEM els va traslladar al Sant Hospital de la Seu per ser atesos.