Dues persones han mort aquest dimecres a la tarda en sortir de la via amb un turisme a la C-14 a Bassella (Alt Urgell), segons el Servei Català de Trànsit. L'accident s'ha produït a les cinc de la tarda al quilòmetre 130,5 en sentit la Seu d'Urgell on, per causes que es desconeixen, un cotxe Mercedes amb matricula andorrana, ha sortit de la via i ha bolcat. Com a conseqüència, els seus dos ocupants, el conductor i la passatgera davantera, han resultat morts. Les víctimes són un home i una dona grans. Els Mossos d'Esquadra apunten que l'excés de velocitat podria haver influït en l'accident ja que el vehicle ha sortit disparat cap a la cuneta i s'ha estimbat a molts metres de distància de la via.

En un principi s'ha tallat la via en els dos sentits de la marxa i, des del voltant d'un quart de set del vespre, s'ha donat pas alternatiu en el punt de l'accident.

Fins al lloc del sinistre s'hi ha desplaçat set dotacions dels Bombers de la Generalitat, quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra i i l'helicòpter medicalitzat i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).